Selecteer een pagina

Wat een spannende tijd! Je hebt een puppy geadopteerd en je bent bijna klaar om je nieuwe beste vriend mee naar huis te nemen. Voordat u uw nieuwe huisdier mee naar huis neemt, moet je een paar essentiële puppybenodigdheden kopen. Hier is een handige puppychecklist met alles wat je nodig hebt om je huis klaar te maken voor de komst van je nieuwe puppy, en om daarna elke dag voor ze te zorgen.

Een halsband en riem

Jouw  puppy kan de wijde wereld pas verkennen als hij al zijn vaccinaties heeft gehad, maar terwijl hij nog thuis is, is het belangrijk dat je  deze tijd gebruikt om hem vertrouwd te maken met een zachte puppyhalsband en riem. Je zult zo veel plezier beleven aan het kiezen van een die bij de stijl van je puppy past. Identificatie labels met de naam van uw puppy en jouw contactgegevens zijn ook een must voor het geval je viervoeter ooit zoek raakt.

Anti kauwen spray

Vooral als ze tandjes krijgen, is geen enkel item in uw huis, of het nu meubels of kleding is, veilig voor de toorn van de kleine tanden van uw puppy. Bewapen jezelf met anti-kauwspray met een bittere geur die je puppy ervan weerhoudt op je spullen te kauwen.

Shampoo en conditioner

De nieuwsgierige aard van jouw jonge puppy zal hem vaak naar modderige plassen en dergelijke leiden. Houd hun vacht schoon en ruik fris met een milde shampoo en conditioner die geschikt zijn voor de gevoelige puppyhuid. Houd ook een voorraad oog- en oorreinigingsproducten bij de hand.

Borstels, kammen en nagelknippers

Borstelen is een geweldige manier om uw huisdier netjes en opgeruimd te houden zonder ze te hoeven wassen, en langer harige puppy’s moeten regelmatig worden gekamd om ervoor te zorgen dat hun vacht niet in de war raakt. Zelfs als jouw puppy een korte vacht heeft, is het raadzaam hem in eerste instantie elke dag te borstelen om losse haren te verwijderen. Je moet ook de nagels van uw puppy knippen.  De beste producten voor jouw viervoeter vind je online. In de webwinkel van Mr. Animal vind je de kwaliteitsproducten die je nodig hebt voor de eerste weken. Ook de perfecte voeding en verzorgingsproducten.