Selecteer een pagina

Van slangen en hagedissen tot poema’s en olifanten, er zijn veel zachte speelgoedwezens op afroep voor uw kinderen om te waarderen en te onderhouden. Echt jonge kinderen ontdekken meestal met betrekking tot dieren uit andere landen door samen met hun duplicaatspeelgoed deel te nemen en het begrip te vergroten van wat ze op dit moment hebben gelezen in handleidingen en genoten op tv.

Er is een overweldigende keuze aan zachte speelwezens die overal ter wereld beschikbaar zijn. Terwijl sommigen in werkelijkheid massaal worden geproduceerd door een verscheidenheid aan bekende leveranciers in fabrieken in erkende landen, of goedkoop worden gemaakt en ook massa worden aangeboden over de hele planeet, is er vaak veel dat niet bekend is met betrekking tot de resourcecomponenten, het werk, de productie en het gebied. dat de speelgoederen zijn gemaakt.

Er zijn momenteel enkele particuliere bedrijven die zijn gebaseerd op jarenlange traditie en die op dit moment zachte speelgoedbeesten en verschillende andere traditionele ambachtelijke producten gebruiken. De ambachten worden geproduceerd en geplaatst in exact hetzelfde gebied als waar een bedrijf zich bevindt, met behulp van een breed scala aan standaardmogelijkheden.

Een dergelijke standaardorganisatie is Shoeless in Sri Lanka. Dit bedrijf is drie decennia oud. Ooit onder leiding van Barbara Sansone, die haar traditionele ambachtelijke vaardigheden aan tal van producties van mensen gaf, is dit bedrijf eerlijke handel en heeft ze verschillende lokale mensen aangenomen die een grote verscheidenheid aan cadeautjes en speelgoed mee moeten nemen. Medewerkers zijn redelijk betaald voor hun initiatief, evenals de omgeving in de buurt wordt minder gebruikt door degenen die er actief zijn. Een van hun meest populaire dingenteams is het charmante, zachte speeldier, waarvan ze een bereik genereren. Elk van de speelgoederen is palm gebruikt biologisch katoen en vol met lokaal gemaakte kapokdraad zaden, zorgen voor duurzaamheid voor de regionale omgeving.

Dit is slechts een voorbeeld van een groot aantal kleine leveranciers van gladde speelgoed die wereldwijd zijn gevestigd. Zo is in Duitsland de gemeente Stiffen in het gebied Erzgebirgskreis, gelegen in een nationaal bos aan de Tsjechische grens, beroemd om zijn lokaal gemaakte speelgoed. Van typisch houten tot zacht speelgoed, veel traditionele ontwerpen zijn doorgegeven, en conventionele speelgoederen worden er vandaag nog steeds gemaakt. Er is bovendien een speelgoedgalerij klaar voor het grote publiek met de jaren van zacht speelgoed en houten handwerk.