Selecteer een pagina

Het is altijd heel leuk om een puppy uit te zoeken en als je dan nog even moet wachten tot je de puppy hebt, dan maakt het dan nog veel spannender. De puppy ophalen is al bijna net zo leuk als de puppyuitzet in huis halen. Er zijn namelijk wel een aantal dingen die je nodig bent, als je een puppy in huis gaat halen. Er is een ruim assortiment aan puppy producten te verkrijgen, klik hier om deze producten te bekijken. 

Hondenkussen en bench

Het belangrijkste is misschien wel een hondenkussen of hondenmand. Welk type je wilt, hangt van jouw hond af. Je moet natuurlijk een comfortabel bed hebben, maar het is ook belangrijk dat deze qua formaat goed is voor jou puppy. Je kunt ook voor een bench gaan als dit je voorkeur heeft. Ook dan is het belangrijk dat je het juiste formaat bench koopt. Als je namelijk een te grote bench haalt, is de kans aanwezig dat je puppy zijn of haar behoeftes in de bench doet, omdat er genoeg ruimte voor is. Het is ook belangrijk dat een puppy in de bench op iets zachts en comfortabels kan liggen. 

Voer- en drinkbak en halsband

Daarnaast is het ook goed om direct van het begin af aan een voer- en drinkbak voor je puppy in huis te halen. Zo leert je hond direct dat dit is waar het eten en drinken te vinden is. Vaak zijn deze in zeer leuke en verschillende vormen en designs te vinden. Door je puppy op jonge leeftijd al te leren dat deze met een halsband om kan lopen, wordt dit op latere leeftijd alleen maar makkelijker. Ook deze puppy halsbanden zijn in verschillende kleuren en maten te krijgen. Als je liever een tuigje of harnas voor je puppy wilt, voor tijdens het wandelen bijvoorbeeld, zijn deze ook in vele varianten te krijgen. 

Speelgoed en poepzakjes

Als laatste is het voor puppy’s belangrijk dat ze genoeg speelgoed hebben. Hiermee kun je voorkomen dat ze bijvoorbeeld beginnen aan je favoriete paar schoenen of aan de afstandsbediening. Er zijn speciale kauwproducten die geschikt zijn voor puppy’s die niet schadelijk zijn of gewoon goed en lang meegaan. Daarnaast zal je pup ook zijn of haar behoeften buiten moeten gaan doen, om dit op te ruimen zijn poepzakjes dan weer handig. Deze zijn in verschillende houders te verkrijgen zodat je ze makkelijk mee kunt nemen tijdens het wandelen.